Spara på miljön med hybridmöten

Utvalda nyheter

Hybridmöten är ett smidigt sätt att samla företagets anställda för utbildning eller för att skapa kickoffer på olika platser runt om i världen. På så sätt kan man bygga ihop en teamkänsla utan att behöva resa till varandra varje gång.

Minskar man resorna så kommer företaget kunna uppnå en bättre förmedlad miljöpolicy ut i verksamheten och ut mot kunderna. Det som förut var krångligt gå nu lösa betydligt enklare med videokonferens över teams. Alternativt hybridmöten med mötesteknik, där olika avdelningar kan utföra olika teamaktiviteter.

Det går sedan föra samma slutresultatet över ett videomöte även kallar videokonferens genom att deltagarna ansluter till en digital mötesyta och ett digitala mötesrum där alla avdelningarna samlas.

Genom att utföra möten både på plats och sammankopplat genom en hybridlösning så tillgodogör man båda läger, dem som tycker det är smidigt med videokonferens. Samt dem som vill samlas på plats rent fysiskt.

I båda fallen så sker det en bättre och mer hållbart möte då resor inte behöver vara mer än de vardagliga resorna lokalt. Detta gör att företaget enklare kan hålla en uppsatt miljöpolicy.

Ur ett ekonomiskt perspektiv kan minska på både resorna samt eventuella boenden och kringkostnader. Det gör även att företaget istället kan fokusera på att anordna större event mer sällan för att samla personalen.

Fördelar både ekonomiskt och för miljön med hybridmöten

Många globala företag har idag en direktuppkoppling till sina kontor runt om i världen för att bygga gemenskap. Detta underlättar kommunikationen markant och det skapar på så sätt avdelningar som känner att dem arbetar mot samma mål.

Det finns mängder med olika videokonferenslösningar. En bra leverantör av digitala möten kan föra samman detta till dig, så dina deltagare enkelt kan ansluta och delta i mötet. Söker du en större lösning och vill ha något permanent så kan LAV.se utföra projektering av konferenstekniken eller mötestekniken.

Relaterade artiklar