Renovera enkelt med möbelhandtag

Utvalda nyheter

Renovera upp huset med enkla medel med knoppar, kökshandtag och möbelhandtag. Det finns ekonomiska och miljömässiga fördelar med att justera ett hus billigt. Det kan vara ett sätt att lägga till lite extra inkomster utan att behöva investera så mycket initialt.

Ett sätt att uppnå detta är att ersätta de vanliga knopparna och möbelhandtagen med något mer dekorativt. Ett annat alternativ är att välja högkvalitativa material, även om dessa är snäppet dyrare, så kommer det hålla längre.

Många tror att det bästa alternativet är att riva ut kök och annan inrednings så fort det bara får nycklarna till sitt nya hus eller lägenhet. Men är detta ett hållbart sätt?

Du bör fundera ut om det finns en chans för stommar och luckor att kanske målas om eller moderniseras. På så sätt sparar du betydligt på naturresurser samtidigt som du får känslan av att ha ett nytt kök.

Det går även att utföra en med retro renovering så att det blir en mer vintage känsla av hela köket, med snygga skålhandtag eller läderhandtag.

Många gånger är ny köksinredning inte av alls samma kvalitét som den var förut. Det går idag att justera om ett gammalt kök genom att använda speciella skivor som limmas ovanpå luckor och skåp.

Modernisera ditt hem genom att byta möbelhantag på gamla möbler

Man ska således inte underskatta lyftet som går att utföra med möbelhantag eller kökshantag, dörrhandtag eller fönsterhandtag. Det är något speciellt med ett utrymme i retrostil. Det kan vara att det är en antydan till nostalgi eller en lockelse från en svunnen tid.

När du ska renovera med att justera handtag kan du börja med möblerna och montera dit snygga nmöbelhandtag. Har du köpt ett äldre hus kanske du har lite tur och har några möbler från tidigare årtionden stående i ditt hus. M

Tänk på färger och mönster. Retrostilen handlar om djärva, iögonfallande färger och mönster. Så gå vidare och lägg till några ljusa turkosa eller rosa möbler i ditt rum, eller använd geometriska mönster på dina gardiner eller mattor.

En av de bästa sakerna med retrostil är att det handlar om att ha kul med accessoarer. Så gå loss med gamla skivor, antika lampor och kitschiga prylar. De kommer att ge personlighet åt ditt rum och göra det unikt eget.

Relaterade artiklar