Få mer energi med ett eget hemmaspa

Utvalda nyheter

Har du funderat länge på en egen relaxavdelning hemma, men osäker på hur du kan motivera detta med dagens energipriser. Snålspolande toaletter och vattenbesparande duschblandare samt tvättställsblandare kan spara mycket energi i sig självt överlag. Det finns även riktigt snygga energieffektiva takduschar från Tapwell samt väldigt snygga blandare för tvättstället.

Du kan även bygga ett smartare duschutrymme genom att använda dig av duschväggar, som på så sätt håller värmen kvar i duschutrymmet vilket gör att du kan stänga av vattnet när du schamponerar håret.

Använder du dig dessutom av ett värmegolv under ditt träklinkergolv så kommer du känna dig varmare i kroppen. Det är även helheten som blir energibesparande ur förbrukningssynpunkten men ditt ökade välbefinnande kommer att tillföra dig mycket värme som även bör tas med i beräkningen.

Njut av spakänslan i ditt egna relaxrum

Att kunna njuta hemma i sitt eget relaxrum minskar även behovet av att åka iväg på sparesor vilket även det bidrar till en bättre miljö och mindre energipåverkan totalt sätt. Du kan få en massa inspiration på olika badrumsinredningssidor eller hos en leverantör av kvalitetsprodukter och fabrikat.

Vad innebär det att renovera badrummet? Det innebär att uppdatera utrymmet för att skapa en modernare och mysigare känsla. Det kan innebära att du gör om kakelplattorna eller till och med lägger till nya funktioner som ett spa-badkar!

Att renovera ditt badrum är lättare än du kanske tror, särskilt om du bara vill byta ut badrumsinredning eller blandare. Det finns gott om resurser på nätet som kan hjälpa dig att guida dig genom processen, men tänk på att vissa saker bör en utbildad specialist utföra.

Se till att läsa på om olika material och tekniker innan du börjar så att du kan få projektet gjort på ett snabbt och effektivt sätt. En annan bra idé är att ta hjälp av en professionell entreprenör som kan hjälpa dig med hela projektet så att det blir säkert utfört även ur ett försäkringsperspektiv.

Relaterade artiklar